Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ

Χριστίνα Ψυχογιού

Κτηνίατρος  DVM, mRCVS, mESVO, Διευθύνουσα Σύμβουλος

Η Χριστίνα ψυχογιού αποφοίτησε από τη Κτηνιατρική σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης το 2005 με κατεύθυνση, τα ζώα συντροφιάς.Την περίοδο 2005 - 2006 εργάστηκε ως μετεκπαιδευόμενη κτηνίατρος στην μονάδα παθολογίας ιατρικής ζώων συντροφιάς της Κτηνιατρικής Σχολής του Α.Π.Θ και στη συνέχεια την περίοδο 2006-2007 εργάστηκε ως μετεκπαιδευομενη κτηνίατρος στην μονάδα χειρουργικής ιατρικής ζώων συντροφιάς της Κτηνιατρικής Σχολής του Α.Π.Θ. Το επιστημονικό της ενδιαφέρον εστιάζεται στη χειρουργική μαλακών μορίων και στην οφθαλμολογία. Έχει παρακολουθήσει και συμμετάσχει  ως ομιλήτρια σε πανελλήνια συνέδρια και έχει λάβει ενεργό μέρος σε διεθνή επιστημονικά περιοδικά. Από το 2007 εργάζεται στο Κτηνιατρικό Κέντρο Θεσσαλονίκης και είναι η Διευθύνουσα Σύμβουλος του Κέντρου.

DSC07958.jpg

'Εττη Λεβή

Κτηνίατρος  DVM ,

Η Έττυ λεβή Αποφοίτησε από τη Κτηνιατρική σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης το 1999 με κατεύθυνση τα ζώα συντροφιάς. Από το 1999 έως το 2002 συνεργαζόταν ως κτηνίατρος σε μεγάλες κτηνιατρικές κλινικές στην Αθήνα. Κύριο αντικείμενο είναι η εσωτερική παθολογία του σκύλου και της γάτας με ιδιαίτερο ενδιαφέρον στην υπερηχοτομογραφία κοιλιάς και στην ακτινολογία. Έχει παρακολουθήσει πολλά συνέδρια και σεμινάρια τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Έχει λάβει ενεργό μέρος σε δύο δημοσιεύσεις.

Από το 2002 εργάζεται στο Κτηνιατρικό Κέντρο Θεσσαλονίκης

s1594072473961_code20200706224731om52eu_

Έμιλυ Βασιλειάδου

Κτηνίατρος  DVM, ΜSc                            

Η Έμιλυ Βασιλειάδου, αποφοίτησε από τη Κτηνιατρική σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης το 2013. Την περίοδο 2015-16 εργάστηκε ως μετεκπαιδευόμενος κτηνίατρος στην Μονάδα Παθολογίας Ιατρικής Ζώων Συντροφιάς της Κτηνιατρικής Σχολής του Α.Π.Θ. και στη συνέχεια, την περίοδο 2016-2018, στην ίδια κλινική παρακολούθησε το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών. Είναι κάτοχος MSc στη Παθολογία των Ζώων Συντροφιάς. Το επιστημονικό της ενδιαφέρον εστιάζεται στην Εσωτερική Παθολογία έχει παρακολουθήσει και συμμετάσχει ως ομιλήτρια σε συνέδρια σε πανελλήνιο επίπεδο και έχει δημοσιεύσει σε διεθνή επιστημονικά περιοδικά.

thumbnail_s1594068435099_code20200706205

Κάτια Μπέλια

Κτηνίατρος  DVM

Η Μπέλια Κατερίνα  αποφοίτησε από τη Κτηνιατρική σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης το 2015. Κατόπιν εργάστηκα σε ιδιωτικό κτηνιατρείο και ταυτόχρονα έκανα μετεκπαίδευση στο διαγνωστικό εργαστήριο του Α.Π.Θ. Στη συνεχεία ακολούθησε πρόγραμμα μετεκπαίδευσης στο τμήμα απεικονιστικής διαγνωστικής του Α.Π.Θ.Το επιστημονικό της ενδιαφέρον εστιάζεται στην Εσωτερική Παθολογία έχει παρακολουθήσει σεμινάρια  και συνέδρια σε πανελλήνιο επίπεδο.

s1594072473921_code20200706215456c6kzee_

Εύα Ψαραλέξη

Κτηνίατρος  DVM

Η 'Ευα Ψαραλέξη  αποφοίτησε από τη Κτηνιατρική σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης το 2016. Το 2017 μετεκπαιδεύτηκε στο εργαστήριο Παρασιτολογίας και Παρασιτικών Νοσημάτων της Κτηνιατρικής Α.Π.Θ. Το διάστημα αυτό ολοκλήρωσε τη φοίτηση της στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα ειδίκευσης στην Παθολογία Ζώων Συντροφιάς του Α.Π.Θ. Έχει συμμετάσχει σε επιστημονικά συνέδρια και σε δημοσιεύσεις επιστημονικών εργασιών.

DSC07953.jpg

Δήμος Ισκούδης

Κτηνίατρος  DVM 

Ο Δήμος Ισκούδης αποφοίτησε από τη Κτηνιατρική σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης το 2017. Τους επόμενους 8 μήνες κατά τη στρατιωτική μου θητεία υπηρέτησε ως βοηθός κλινικής και κτηνιατρικού εργαστηρίου στο ΄Γ ΚΝΟ Θέρμης. Από τον Αύγουστο του 2018 έχε δουλέψει σε κτηνιατρεία πρώτης γνώμης και κλινικές της Θεσσαλονίκης. Το επιστημονικό του ενδιαφέρον εστιάζεται στην Εσωτερική Παθολογία έχει παρακολουθήσει συνέδρια σε πανελλήνιο επίπεδο.

logo1.jpg

Σταυρούλα Φασούλα
Κτηνίατρος  DVM 

H Σταυρούλα Φασούλα αποφοίτησε από το Τμήμα Κτηνιατρικής, της Σχολής Επιστημών Υγείας Θεσσαλίας τον Απρίλιο του 2017. Το 2018-2020 παρακολούθησε το Μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών στην Μονάδα Παθολογίας της Ιατρικής Ζώων Συντροφιάς του τμήματος Κτηνιατρικής του ΑΠΘ. Από το 2017 εργάζεται στο Κτηνιατρικό Κέντρο Θεσσαλονίκης . Το επιστημονικό της ενδιαφέρον εστιάζεται στην Παθολογία Ζώων Συντροφιάς.

Screenshot_11.jpg

Μαρία Θεοφυλακτίδου

Κτηνίατρος  DVM      

Η Μαρία Θεοφυλακτίδου αποφοίτησε από την Κτηνιατρική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης το 2017. Το 2018 μετεκπαιδεύτηκε στον τομέα του Διαγνωστικού Εργαστηρίου Κτηνιατρικής του ΑΠΘ. Από το 2018 έχει εργαστεί σε κτηνιατρεία 1ης και 2ης γνώμης στη Θεσσαλονίκη. Από το 2019 έως και σήμερα εκπονεί το μεταπτυχιακό της με θέμα τη Χειρουργική των Ζώων Συντροφιάς στην ίδια σχολή. Έχει παρακολούθησει και συμμετάσχει ως ομιλήτρια σε επιστημονικά συνέδρια στην Ελλάδα

Koutinas%20photo_edited.png

Χρήστος Κουτίνας

Κτηνίατρος Καρδιολόγος  DVM, PhD 

Aναπληρωτής καθηγητής (Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης

Ο Χρήστος Κουτίνας εισήχθη πρώτος στην Ελλάδα, στην Κτηνιατρική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, το 1994. Αποφοίτησε το 1999 και για ένα χρόνο εργάστηκε ως μετεκπαιδευόμενος κτηνίατρος στην Κλινική των Ζώων Συντροφιάς της ίδιας Σχολής.

Το 2006 αναγορεύθηκε διδάκτορας της Κτηνιατρικής Σχολής του Α.Π.Θ.. Από το 2002, αρχικά ως βοηθητικό προσωπικό, και από το 2007 ως μέλος Δ.Ε.Π., διδάσκει την Καρδιολογία του Σκύλου και της Γάτας στα τελευταία εξάμηνα του προγράμματος σπουδών της Κτηνιατρικής Σχολής, και έχει αναλάβει αποκλειστικά τα καρδιολογικά περιστατικά της αντίστοιχης Κλινικής.

Η βασική του μετεκπαίδευση στην Καρδιολογία των Ζώων Συντροφιάς έγινε στις Κλινικές της Κτηνιατρικής Σχολής του Colorado State University, CO, U.S.A., με ιδιαίτερη έμφαση στην υπερηχοκαρδιογραφία και την επεμβατική καρδιολογία. Σήμερα εργάζεται ως επίκουρος καθηγητής στην Κλινική των Ζώων Συντροφιάς, Τμήμα Κτηνιατρικής, Σχολή Επιστημών Υγείας, του Α.Π.Θ., με διδακτικό αντικείμενο την Καρδιολογία των Ζώων Συντροφιάς. Έχει δώσει πολυάριθμες διαλέξεις πάνω στο αντικείμενο της Καρδιολογίας, τόσο εντός όσο και εκτός Ελλάδας, ενώ είναι εδώ και πολλά χρόνια μέλος της ESVC (European Society of Veterinary Cardiology). Ταυτόχρονα έχει ανακοινώσει και δημοσιεύσει πολυάριθμες βιβλιογραφικές και ερευνητικές εργασίες στην Εσωτερική Παθολογία των Ζώων Συντροφιάς. Η σύγχρονη και κύρια ερευνητική του δραστηριότητα αφορά τους βιοδείκτες στην εκφυλιστική βαλβιδοπάθεια του σκύλου.

Συνεργάζεται με την κλινική μας ως εξωτερικός συνεργάτης.

thumbnail_s1594068435137_code20200706211

Δήμητρα Παρδάλη

Κτηνίατρος Ενδοσκόπησης  DVM, PhD 

Επίκουρος καθηγητής (Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης)

Η Δήμητρα Παρδάλη είναι απόφοιτος και διδάκτορας του Τμήματος Κτηνιατρικής του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Η ακαδημαϊκή καριέρα της ξεκίνησε το 2008 από την Παθολογική Κλινική του Τμήματος Κτηνιατρικής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας. Από το 2014 υπηρετεί ως μέλος ΔΕΠ στο Τμήμα Κτηνιατρικής του ΑΠΘ με γνωστικό αντικείμενο Κτηνιατρική Γενική Παθολογία και Προπαιδευτική, έχοντας παράλληλα καθήκοντα στο Διαγνωστικό Εργαστήριο και στην μονάδα Παθολογίας της Κλινικής των Ζώων Συντροφιάς του ίδιου Τμήματος. Σήμερα έχει εξελιχθεί στη βαθμίδα του Επίκουρου καθηγητή.

Η κ. Παρδάλη έχει δημοσιεύσει σημαντικό αριθμό κλινικών, βιβλιογραφικών και ερευνητικών εργασιών σε διεθνή και εθνικά επιστημονικά περιοδικά και έχει πραγματοποιήσει πληθώρα διαλέξεων σε συνέδρια, συμπόσια, σεμινάρια και ημερίδες. Έχει μετεκπαιδευτεί στη διαγνωστική και επεμβατική ενδοσκόπηση στην Κλινική των Ζώων Συντροφιάς του ΑΠΘ αλλά και σε αντίστοιχα πανευρωπαϊκά εκπαιδευτικά προγράμματα. Τα κλινικά, εργαστηριακά και ερευνητικά της ενδιαφέροντα εστιάζονται στις ενδοσκοπικές πράξεις, καθώς και στα νοσήματα του αναπνευστικού, του πεπτικού και ουροποιητικού συστήματος του σκύλου και της γάτας, όπως και στην κυτταρολογία και αιματολογία των ζώων συντροφιά.

Συνεργάζεται με την κλινική μας ως εξωτερικός συνεργάτης.

Ράνια Φαρμάκη

Κτηνίατρος Δερματολόγος  DVM, PhD, DipECVD 

Eπιστημονικός συνεργάτης Κλινικής Ζώων Συντροφίας του Α.Π.Θ.

Η Ράνια Φαρμάκη είναι απόφοιτος και διδάκτορας του τμήματος της Κτηνιατρικής του Αριστοτέλειου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης.

Η εξειδίκευση της στη δερματολογία των ζώων ξεκίνησε το 2002 με την έναρξη διδακτορικής διατριβής με θέμα την ατοπική δερματίτιδα του σκύλου και συνεχίστηκε το διάστημα 2005-2008 που συμμετείχε στο πρόγραμμα ειδικότητας της δερματολογίας του Ευρωπαϊκού Κολλεγίου Κτηνιατρικής Δερματολογίας (European College of Veterinary Dermatology). Το 2011 μετά από εξετάσεις έλαβε το δίπλωμα της ειδικότητας της δερματολογίας για όλα τα είδη των ζώων (Diplomate of ECVD).

Από τον Απρίλιο του 2012 έως και σήμερα εργάζεται ως επιστημονικός συνεργάτης στην Κλινική των Ζώων Συντροφιάς του Α.Π.Θ. και είναι υπεύθυνη του δερματολογικού τμήματος αναλαμβάνοντας την διαχείριση των δερματολογικών περιστατικών, αλλά και την κλινική εκπαίδευση και την προπτυχιακή και μεταπτυχιακή διδασκαλία των φοιτητών της σχολής στο αντικείμενο της δερματολογίας.

Έχει συμμετάσχει σε εθνικά και διεθνή συνέδρια, ενώ αρκετές φορές ήταν προσκεκλημένη ομιλήτρια, αλλά και μέλος της επιστημονικής επιτροπής των συνεδρίων. Είναι ιδρυτικό μέλος και μέλος του ΔΣ έως σήμερα της Ελληνικής Κτηνιατρικής Δερματολογικής Εταιρείας. Επίσης είναι μέλος της Ευρωπαϊκής Εταιρείας Κτηνιατρικής Δερματολογίας (ESVD) και του Ευρωπαϊκού Κολλεγίου της Κτηνιατρικής Δερματολογίας (ECVD).

Συνεργάζεται με την κλινική μας ως εξωτερικός συνεργάτης.

Screenshot_8.jpg

Παναγιώτης Κοσμάς

Κτηνίατρος Ορθοπεδικός  DVM, PhD

Ο Παναγιώτης Κοσμάς, αποφοίτησε από το 4ο Λύκειο Ιωαννίνων και εισήχθει στο Τμήμα Κτηνιατρικής της Σχολής Γεωτεχνικών Επιστημών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Μετεκπαιδεύτηκε στην Χειρουργική Κλινική του Τμήματος Κτηνιατρικής του Α.Π.Θ. 

 

Τον Μάιο του 2007 με απόφαση της Γ.Σ.Ε.Σ. της Κτηνιατρικής Σχολής του Α.Π.Θ. (αρ. 421/8.5.2007), εγκρίθηκε το θέμα για την εκπόνηση της διδακτορικής μου διατριβής. Το θέμα ήταν “Πειραματική μελέτη της πρώιμης διάγνωσης των μεταβολών στην άρθρωση του γονάτου ύστερα από διατομή του πρόσθιου χιαστού συνδέσμου στον σκύλο”(συν. 03). Στα πλαίσια της εκπόνησης της διατριβής παρέμεινα στην Κλινική Ζώων Συντροφιάς, Μονάδα Χειρουργικής-Μαιευτικής, προσφέροντας τις υπηρεσίες μου σε καθημερινή βάση επικουρώντας τα μέλη Δ.Ε.Π. στην άσκηση των εκπαιδευτικών και κλινικών τους καθηκόντων, στα αντικείμενα της Χειρουργικής Μαλακών Ιστών και της Ορθοπαιδικής-Νευροχειρουργικής. Αποσύρθηκα από τις υποχρεώσεις της κλινικής τον Μάρτιο του 2012 για να ασχοληθώ με την ολοκλήρωση του πειραματικού μέρους και τη συγγραφή της διατριβής μου. Από τον Νοέμβριο του 2007 μέχρι τον Νοέμβριο του 2008 εκπλήρωσα τις στρατιωτικές μου υποχρεώσεις υπηρετώντας με ειδικότητα Κτηνιάτρου στο Υγιειονομικό της Π.Α. (συν. 04).

Το 2015 ολοκλήρωσε με επιτυχία τη διδακτορική του διατριβή και έλαβε τον τίτλο του Διδάκτορα του Τμήματος Κτηνιατρικής της Σχολής Επιστημών Υγείας του Α.Π.Θ. με βαθμό “Άριστα”.

Έχει διενεργήσει πληθώρα εκπαιδευτικών προγραμμάτων ως ομιλητής και εκπαιδευτής 

Από το 2004 έως και το 2012 υπήρξε μέλος της Κλινικής Ζώων Συντροφιάς, Μονάδα Χειρουργικής-Μαιευτικής, του Τμήματος.Διαθέτει πλούσια ερευνητική και συγγραφική δραστηριότητα.

Συνεργάζεται με την κλινική μας ως εξωτερικός συνεργάτης.

DSC07967.jpg

Αλεξία Μπουργαζλή

Κτηνίατρος Αναισθησιολόγος MSc, PhD

Η Αλεξία Μπουργαζλή, αποφοίτησε από την Κτηνιατρική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης το 2008. Στη συνέχεια, παρακολούθησε το διετές Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών του Τμήματος Κτηνιατρικής του Α.Π.Θ. με κατεύθυνση «Χειρουργική Ζώων Συντροφιάς», από το οποίο αποφοίτησε τον Απρίλιο του 2011. Από το 2010 εργαζόταν παράλληλα ως κτηνίατρος ελεύθερη επαγγελματίας. Από το 2013 έως το 2017 εκπόνησε τη διδακτορική διατριβή της στη Μονάδα Αναισθησιολογίας και Εντατικής Θεραπείας της Κλινικής Ζώων Συντροφιάς του Τμήματος Κτηνιατρικής του Α.Π.Θ. Από το 2013 εργάζεται παράλληλα ως κτηνίατρος ελεύθερη επαγγελματίας, με εξειδίκευση στην αναισθησιολογία και εντατική θεραπεία των ζώων συντροφιάς.

Συνεργάζεται με την κλινική μας ως εξωτερικός συνεργάτης.

DSC07985.jpg

Δημήτρης Τσιτσίκας

Νοσηλευτής

Αποφοίτησε από το Λύκειο Βασιλικών.

Εργάστηκε στον ιδιωτικό τομέα όμως η αγάπη για τα ζώα τον ώθησε να αφιερωθεί στην νοσηλεία των Κατοικιδίων και να ειδικευθεί ως βοηθός Κτηνιατρικής Κλινικής.

Από το 2018 εργάζεται στο Κτηνιατρικό Κέντρο Θεσσαλονίκης.

Σεμινάρια – Συνέδρια

 • Νοσηλεία και περιποίηση Κατοικιδίων

 • Χρήση λογισμικού παρακολούθησης Νοσηλείας

 • Εξυπηρέτηση Πελατών

 • Ποιοτικός Έλεγχος Νοσηλείας

 • Διαχείριση Επιθετικής Συμπεριφοράς του Σκύλου και της γάτας

logo1.jpg

Αναστάσιος Στύλος

Νοσηλευτής

Αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο Αιγαίου τμήματος Ωκεανογραφίας και θαλάσσιων βιοεπιστημών.

Mεταπτυχιακό στη θαλάσσια βιολογικά στην Ουαλία στο πανεπιστήμιο BANGOR.

Εργάστηκε στον ιδιωτικό τομέα όμως η αγάπη για τα ζώα τον ώθησε να αφιερωθεί στην νοσηλεία των Κατοικίδιων.

Από το 2020 εργάζεται στο Κτηνιατρικό Κέντρο Θεσσαλονίκης.

Σεμινάρια – Συνέδρια

 • Νοσηλεία και περιποίηση Κατοικίδιων

 • Χρήση λογισμικού παρακολούθησης Νοσηλείας

 • Εξυπηρέτηση Πελατών

 • Ποιοτικός Έλεγχος Νοσηλείας

s1594072473969_code20200706225213u72oee_

Μερόπη Νομίδου

Reception

Αποφοίτησε από το Λύκειο Τούμπας.

Εργάστηκε στον ιδιωτικό τομέα σε θέσεις υποδοχής και εξυπηρέτησης πελατών

Από το 2017 εργάζεται στο Κτηνιατρικό Κέντρο Θεσσαλονίκης, ως υπεύθυνη υποδοχής και προγραμματισμού.

Σεμινάρια – Συνέδρια

 • Υποδοχή και Εξυπηρέτηση Πελατών

 • Χρήση λογισμικού παρακολούθησης Διαχείρισης Κτηνιατρείου - myVet

 • Εξυπηρέτηση Πελατών

 • Διοίκηση Ολικής Ποιότητας

 • Συστήματα Διαχείρισης Ποιότητας σε Κλινικές Ζώων

logo1.jpg

Κατερίνα Διονυσίου

Reception

Αποφοίτησε από το ΕΠΑ.Λ. Καλαμαριάς, πτυχίο στην ειδικότητα Βοηθών Νοσηλευτών και απόφοιτη στην ειδικότητα Νοσηλευτικής Χειρουργείου.

Εργάστηκε στον ιδιωτικό τομέα σε θέσεις υποδοχής και εξυπηρέτησης πελατών

Από το 2021 εργάζεται στο Κτηνιατρικό Κέντρο Θεσσαλονίκης, ως υπεύθυνη υποδοχής και προγραμματισμού.

Σεμινάρια – Συνέδρια

 • Υποδοχή και Εξυπηρέτηση Πελατών

 • Χρήση λογισμικού παρακολούθησης Διαχείρισης Κτηνιατρείου - myVet

 • Εξυπηρέτηση Πελατών

 • Διοίκηση Ολικής Ποιότητας

 • Συστήματα Διαχείρισης Ποιότητας σε Κλινικές Ζώων

Πένυ Κούρογλου

Groomer

Αποφοίτησε από το Λύκειο Πανοράματος.

Εργάστηκε στον ιδιωτικό τομέα σε θέσεις Pet Shop και κομμώτρια σκύλων. Είναι απόφοιτος της σχολής Pet Grooming το 2018. .Η αγάπη της για τα ζώα ήταν και είναι μεγάλη που την έκαναν να ασχοληθεί με το επάγγελμα Pet Grooming.

Σεμινάρια – Συνέδρια

 • Υποδοχή και Εξυπηρέτηση Πελατών

 • Χρήση λογισμικού παρακολούθησης Διαχείρισης Κτηνιατρείου - myVet

 • Εξυπηρέτηση Πελατών

ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Ιωάννα  Ψυχογιού

Σύμβουλος Διοίκησης

Αποφοίτησε από το Αμερικανικό Κολλέγιο Ανατόλια

Σπούδασε στο τμήμα φυσικής στο Αριστοτέλειο πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης.

Μεταπτυχιακό στην Ηλεκτρονική Τεχνολογία Τηλεπικοινωνιών

vergas.jpg

Δημήτρης Βέργας

Σύμβουλος Πωλήσεων και Ποιότητας

Σπούδασε Διοίκηση Επιχειρήσεων με ειδίκευση στην Διοίκηση Ποιότητας και στο Marketing στο Πανεπιστήμιο Πειραιώς και συνέχισε με μεταπτυχιακές σπουδές στο Aarhus Business School (Δανία) και τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό για την Διοίκηση Ποιότητας (EFQM).Ολοκλήρωσε τις σπουδές του με την Νευροφυσιολογία & Νευροψυχολογία.

Είναι πιστοποιημένος επιθεωρητής συστημάτων ποιότητας ISO απο το 1998.

Είναι ιδρυτικό μέλος του Ελληνικού Ινστιτούτου Πωλήσεων και Διαπραγματεύσεων.

​Έχει διδάξει σε Κρατικά και Ιδιωτικά Πανεπιστήμια για περισσότερα απο 20 έτη.

Διαθέτει εκπαιδευτική και άνω των 20 ετών επαγγελματική εμπειρία στον τομέα των Πωλήσεων και Ποιότητας, καθώς και στην εξυπηρέτηση Πελατών σε περισσότερες απο 500 Ελληνικές και Διεθνείς Επιχειρήσεις, όπως Winbank, Alpha Bank, X-Treme Stores, Mercedes Benz Hellas, Cosmocar, Everest, Goodys,Olympus Plaza,ΓΕΝΕΣΙΣ- κλινική γυναίκας Sarakakis, Elounda Residence κ.α.

Έχει αναπτύξει την μεθοδολογία της  Νευροποιότητας (Neuroquality) και των Νευροπωλήσεων (Neurosales) ως ένα συνδυασμός της ποιότητας εξυπηρέτησης και της νευροψυχολογίας και νευροφυσιολογίας.

Η μεθοδολογία NeuroSales/NeuroQuality αποτελεί την πρακτική εφαρμογή των επιστημονικών ανακαλύψεων που σχετίζονται με τον Ανθρώπινο Εγκέφαλο στις πωλήσεις, στην εξυπηρέτηση και γενικότερα στην επαφή με τους πελάτες.